Santa Monica Apartment Designed By Commune Design       Commune Design对加州Santa Monica一栋20世纪60年代建筑内一套3000平方英尺的公寓进行了翻修。楼层平面被重新配置,以连接所有房间,并使它们能看到马里布海岸的景色。所有的东西都是为客户量身定制的,他们的“引入户外”的要求是通过使用受勒•柯布西耶的罗氏之家启发的调色板来实现的。Santa Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune DesignSanta Monica Apartment Designed By Commune Design

Dmitry Matveev | Moscow Apartment 最新

Dmitry Matveev | Moscow Apartment

评语

共 评语

您的评分:

发表

(选填)