Bulthaup Sant Cugat Designed By Francesc Rife       Spanish design studio Francesc Rife designed a local showroom to open a new chapter in the history of the German kitchen brand. Softness, detail and warmth mark the new image of Bulthaup Sant Cugat. The new interior is more private and personal, the result of a collaboration between design studio Francesc Rife and showroom owner and designer Caterina Masferrer. The idea behind the new design was to evoke family warmth and push the project towards a more family concept. The studio wanted to make the showroom more like a home than a company, more private than revealing, more intimate rather than impersonal. To achieve this, they chose serene materials and warm tones.Bulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc RifeBulthaup Sant Cugat Designed By Francesc Rife

  • Case-Real | Kappou Sanei Previous

    Case-Real | Kappou Sanei

  • Miguel Angel Aragones | Rombo IV Next

    Miguel Angel Aragones | Rombo IV

Sculpture | Mari-Ruth Oda Latest

Sculpture | Mari-Ruth Oda

Comments

Total Comments

Your score:

Published

(Optional)