Bondi Beach Apartment Designed by Mathieson Architects       Located on Sydney's Bondi Beach and occupying a narrow filled site, this four-storey home was designed to maximise its compact 120-square-metre site and take advantage of the views from the iceberg to the beach. The ground floor houses an entrance hall and two bedrooms and opens to a courtyard with a cutout that Outlines the entire beach. The other opens to a garden courtyard planted with bamboo.Bondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson ArchitectsBondi Beach Apartment Designed by Mathieson Architects

  • Mathieson Architects | Millers Point Previous

    Mathieson Architects | Millers Point

  • Mathieson Architects | Balmoral Next

    Mathieson Architects | Balmoral

Studio Tate | Malvern Residence II Latest

Studio Tate | Malvern Residence II

Comments

Total Comments

Your score:

Published

(Optional)