Millers Point Designed by Mathieson Architects       Located within Sydney's landmark observation deck, the apartment is located on a corner with expansive northern views and takes advantage of the bright natural light. The interior of the apartment has been replanned to include 3 bedrooms, study, basement and a spacious living area. This private sanctuary raises the bar for urban tranquility through Mathieson Architects' carefully designed interiors. Sculptural lightness pervades the spacious open-plan living space, inspired by the unity of art and design.
Millers Point Designed by Mathieson ArchitectsMillers Point Designed by Mathieson ArchitectsMillers Point Designed by Mathieson Architects        The space mimics the style of the gallery, creating an elegant atmosphere through a harmonious balance of space and light. In order to adapt to the changes of light and shadow during the day and night, a delicate palette of soft materials, including limestone and dark oak, allows the light to change and activate the space. The home is well located with views of the Harbour Bridge and the Opera House.Millers Point Designed by Mathieson ArchitectsMillers Point Designed by Mathieson ArchitectsMillers Point Designed by Mathieson Architects

  • Mathieson Architects | Little National Previous

    Mathieson Architects | Little National

  • Mathieson Architects | Bondi Beach Apartment Next

    Mathieson Architects | Bondi Beach Apartment

AD Architecture | L Apartment Latest

AD Architecture | L Apartment

Comments

Total Comments

Your score:

Published

(Optional)