Diana Select Store Designed by Much Studio       Located on the old street in Changshu, Diana select store is engaged in original fashion brands. With the development of the old city, Diana ushered in a new upgrade, and this time the design theme is "Women's tenderness and sense of direction".
Diana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much Studio        We used the soft acrylic on the facade, which makes the store integrate into the street during the day, while the changeable colors bring different vitality to the street at night. Three daylighting windows of the facade integrate the light and shadow changes with the space.
Diana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much Studio        In order to present the goods better, in this design, we borrowed lots of simple and natural textures. And try to introduce some local traditional materials, such as green brick, Taihu stone, straw paint and so on.
Diana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much Studio ““Small opening in the mountain and it seemed as though light was coming through it.”We used a black passageway to insert the space as a "small hole", and let dim light transit inside and outside, installed small square with mirror in the passageway to cross eyes and convey emotions.
Diana Select Store Designed by Much Studio        Adding the central barrel to increase the sense of hierarchy of the space, dividing the space into three parts, making the overall moving line circuitous. The center barrel is wrapped with frosted acrylic, and showing tenderness by the soft light; the metal skeleton symbolized strength and attitude. And these displays are interspersed and completed with each other.
Diana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much Studio        The staircase is placed on the left side of the central barrel which can be seen , and connected the first and the second floor. A whole piece of light film is placed on the ceiling of the stairs to create the light in the "Canyon" for the rest area downstairs. The stand is located on the opposite side of the stairs, through the window on the second floor, you can observe the outdoor scenery from the stand and extend the store space.Diana Select Store Designed by Much StudioDiana Select Store Designed by Much Studio


Project Name:Diana Select Store
Design Unit:Much Studio & ZZH SPACE
Completion Date:2020
Chief Design Team:Zhang Zhihong, Hu Minchao, Shen Hua
Project Location:Suzhou
Architecture Area:250㎡
Photographer:Jia Wen, Hu Minchao
Partner: Pingjia Decoration, Changshu Huapeng Architectural Decoration Engineering Co., Ltd
Client:Diana
Brand:JOTUN, Jianzheng Lighting, NEED HOME

  • Yunii Jie | Jakarta Penthouse Previous

    Yunii Jie | Jakarta Penthouse

  • DEDRAFT | AC Residence Next

    DEDRAFT | AC Residence

Sergey Makhno | Viter House Latest

Sergey Makhno | Viter House

Comments

Total Comments

Your score:

Published

(Optional)